Palvelut

Mitä Mediavalas tekee?

Pysäyttäviä valokuvia, laadukasta videotuotantoa ja oivaltavaa somemarkkinointia – me olemme Mediavalas. Teemme myös tavalliset valokuvaustilaukset ja tapahtumataltioinnit asiakkaille. Lue lisää tietoa palveluistamme alta!

Videokuvaus

 

Video on erinomainen markkinointikeino, sillä mielenkiintoisen videon avulla potentiaalisen asiakkaan huomio saadaan kiinnitettyä pidemmäksi aikaa kuin pelkällä kuvalla. Videon avulla voidaan myös havainnollistaa asioita enemmän ja paremmin kuin tekstillä tai kuvalla. Siksi se on hyvä väline myös yrityksen sisäiseen viestintään ja markkinointiin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin koetaan yhdessä videon voima!

 

Valokuvaus

 

Somekuvaukset

Haussa laadukkaita kuvia omiin tai yrityksesi somekanaviin? Suositusta somekuvaussessiostamme saat nopeasti laadukkaat kuvat somekanaviisi tai vaikkapa ansioluetteloosi. Ota yhteyttä ja sovitaan kuvaussessio toiveidesi mukaan!

1h somekuvaukset miljöössä + edit & kaikki session kuvat = 160€. Kysy tarjousta, mikäli kuvattavia on useampi!

 

 

Valmistujaiset, potretit ja lemmikkikuvat

Valmistumassa koulusta? Perhekuvien päivitysten aika? Uudet kuvat ihanasta lemmikistäsi? Meiltä saat myös perinteiset potretit elämäsi ikuistettaviin hetkiin ja merkkipaaluihin.

Valmistujais-/lemmikkikuvaus miljöössä, sis. kolme (3) käsiteltyä kuvaa = 129€

Perhekuvaus miljöössä, sis. perhekuvat + yksittäiset kuvat perheenjäsenistä = 200€

Kysy tarjousta, mikäli mielessäsi on jotain erikoisempaa kuvausideaa! Tarjoamme lisäksi minkä tahansa edellämainitun kuvauksen ostajalle puoleen hintaan kuvauspaketin seuraavista: somekuvaus, valmistujais-/lemmikkikuvaus, perhekuvaus.

 

Action- & urheilukuvaus

Kuvaajamme Arno Hämäläinen on yksi Suomen parhaimmista urheilukuvaajista, joka on kuvannut useita kotimaisia ja ulkomaisia urheilutapahtumia. Olit sitten urheiluseura, media tai yritys, toteutamme toiveesi. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Erikoiskohde: Haluaako treeniporukkasi ammattimaiset ja upeat kuvat futis- tai lätkäottelustanne? Nyt voit tilata joukkueellesi huipputason kuvat ottelustanne hintaan 350€! Hinta sisältää ottelun kaikki otetut kuvat, sekä yksittäiset potretit jokaisesta halukkaasta pelaajasta. Toimimme pääosin Rovaniemen alueella, mutta otamme mahdollisuuksien rajoissa tilauksia myös muualtapäin Suomea!

 

Promo- ja yrityskuvaukset

Laadukkaat kuvat haussa yrityksellesi? Artisteille promokuvat? Ota yhteyttä, ja lähdetään yhdessä toteuttamaan visioitasi!

 

Tapahtumakuvaus

Toteutamme tapahtumakuvauksia firmojen pikkujouluista suuriin messutilaisuuksiin ja musiikkikeikkoihin. Kysy tarjousta myös, mikäli tarvitse tapahtumastasi muuta sisällöntuotantoa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan!

 

Artikkelikuvaukset ja kuvitukset

Kuvituskuvia yrityksesti kanaviin? Artikkelikuvat mediaan tai yrityksen julkasuun? Meiltä saat kaiken tämän. Myymme myös kuva-arkistomme kuvia, laita tiedustelua kuvatarpeistasi ja katsomme mitä voimme tehdä!

 

Tuotekuvat miljöössä

Haussa tyylikkäät ja persoonalliset kuvat yrityksesi kärkituotteelle? Ota yhteyttä ja kysy meiltä tarjousta!

 

 

 

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

 

Aina aika ei riitä tehokkaaseen sosiaalisen median sisällöntuotantoon, sillä sitä pitäisi tehdä suunnitelmallisesti, laadukkaasti ja säännöllisesti. Siksi voikin olla hyvä idea ulkoistaa sisällöntuotanto, jotta voit itse keskittyä olennaiseen. Meiltä saat laadukkaat sisältömateriaalit ja suunnitelmat yrityksesti sisältökanaviin.

Eikö sinulla ole vielä sosiaalista mediaa? Me autamme!